Kallakurichi Guide

Kallakurichi Guide Logo

சு. குளத்தூர் - Kualathur S Village

Village Details
  • Pincode
    606402
  • Telephone code
    04151
Village President & Secretory (Clerk)
  • Village President
    Mrs. R. Ayyammal +9194427 54377
  • Secretary (Clerk)
    Ms. M. Meena +9196291 79630
Police Station & Fire Station
  • Police Station
    xxxxxxxxxx
  • Fire Station
    xxxxxxxxxx
  • Police Station (மகளிர் காவல் நிலையம் )
    xxxxxxxxxxx
Village Officials
Village Description

Kulathur S is a Village in Sankarapuram Block in Kallakurichi District of Tamil Nadu State, India. It is located 22 KM from Kallakurichi and  4 KM from Sankarapuram. 224 KM from State capital Chennai.
குளத்தூர் சு ஊராட்சி | Pincode 606402 | Village President Mrs. R. Ayyammal

Village Officials
  • Village Administrative officer (VAO)
    xxxxxxxxxx
  • Village Assistant (Menial) 
    xxxxxxxxxx
  • Postman
    xxxxxxxxxxx
  • Ration shop
    xxxxxxxxxxxx
  • Primary Health care centre

    Government Primary Health Care Centre 

    Malaikottalam

    Government Primary Health Centre,

    Mudiyanur, Tamilnadu- 606203

    Government Primary Health Centre

    Kachirayapalayam

Member of Parliament & Member of Legislative Assembly
  • Member of Parliament
    Shri Pon Gautham Sigamani, DMK +9196000 11115
  • Member of Legislative Assembly
    Mr. Uthayasuriyan, DMK (Sankarapuram Constituency) +9194434 97724
Hospital & Pharmacy
  • Hospital

    SAI Speciality Hospital

    27K, 2, Gandhi Rd, Raja Nagar, Kallakurichi.

    04151 223 355

  • Pharmacy / Medical shop

    xxxxxxxxxxxxx

  • CT Scan, MRI Scan Centers

    xxxxxxxxxxxxxxx

  • Diagnostic Centre / Blood Lab

    xxxxxxxxxxxxxx

Pride of the Village / Kallakurichi
Taluk & Block

Sankarampuram Block

A.PANDALAM | ARASAMPATTUARASARAMPATTU | ARUR | CHELLAKKAYKUPPAM | DEVAPANDALAM | KALLIPATTU | KATTUVANNANJUR | KIDANGUDAIYAMBATTU | KOSAPPADI | MALLAPURAM | MOOKANUR | OLAGADAIYAMPATTU | PACHERRY | POYKKUNAM | PUDUPALAPATTU | POOTAI | PUTHIRAMPATTU | SANKARAPURAM | SEMBARAMPATTU | SIRUVALLUR (VADA) | SITTANTANGAL | SIVAPURAM | SOWNDARVALLIPALAIYAM | Su.KULATTUR | TIMMANANDAL | THIYAGARAJAPURAM | URANGANI | VARAGUR | VIRIYUR

அ.பாண்டலம் | அரசம்பட்டு | அரசராம்பட்டு | அருர் | செல்லக்காய்குப்பம் | தேவபாண்டலம் | கள்ளிப்பட்டு | காட்டுவன்னஞ்சூர் | கிடங்குடையம்பட்டு | கொசப்பாடி | மல்லாபுரம் | மூக்கனூர் | உலகடையாம்பட்டு | பாச்சேரி | பொய்க்குணம் | புதுபாலப்பட்டு | பூட்டை | புத்திராம்பட்டு | சங்கரபுரம் | செம்பரம்பட்டு | வடசிறுவள்ளூர் | சித்தாந்தங்கள் | சிவபுரம் | சௌந்தரவள்ளிபாளையம் | சு.குளத்தூர் | திம்மநந்தல் | தியாகராஜபுரம் | ஊரங்கணி | வரகூர் | விரியூர்

Get in Touch (தங்களின் கருத்துக்களை தெரிவிக்க)








    • Narayanan S
      November 1, 2023 at 1:30 pm

      சு குளத்தூர் என்ற பெயரில் உள்ள சு என்ற எழுத்தின் விரிவாக்கம் கேள்விக்குறிக்குள் உள்ளது . அதை வெளியில் எடுத்து இந்த இணைய பக்கத்தில் வெளியிட்டால் மகிழ்ச்சி . சிறந்த தகவலாய் அமையும் .

      • Kallakurichi
        December 1, 2023 at 6:09 am

        சு. குளத்தூர் என்று மாற்றப்பட்டுள்ளது. சரிதானே நண்பரே. நன்றி

    Add a review