Kallakurichi District is divided into two revenue divisions, Kallakurichi and Tirukoilur, and is further divided into 19 firkas and 544 villages. The major towns in Kallakurichi District are Kallakurichi, Ulundurpet, and Thirukovilur.
The district has divided into six taluks: Kallakkurichi, Sankarapuram, Chinnasalem, Ulundurpet, Tirukkovilur and Kalvarayan Hills.
1. INDILI
BANGARAM | ERAVAR | ESANDHAI | INDILI | KANIYAMOOR | KATTANANDAL | KEELPOONDI | LACHCHIYAM | MALAIKOTTALAM | MELUR | NAMASIVAYAPURAM | NATTARMANGALAM (I) | ULAGANKATHAN | ULAGIYANALLUR | PETHANUR | PORPADAKURICHI | PUKKIRAVARI | RAYARPALAYAM | SIRUVATHUR | THATCHUR | TORASALUR (THEN) | VANAVARATTI | VARADAPPANUR | VILAMBAR | VINAITHEERTHAPURAM
பங்காரம் | எரவார் | ஈசாந்தை | இந்திலி | கனியாமூர் | கட்டனந்தல் | கீழ்பூண்டி | லட்சியம் | மலைகோட்டாலம் | மேலூர் | நமசிவாயபுரம் | நாட்டார்மங்கலம் | உலங்காத்தான் | உலகியநல்லூர் | பெத்தானூர் | பொற்பாடாகுறிச்சி | புக்கிரவாரி | ராயபாளையம் | சிறுவத்தூர் | தச்சூர் | தென்தொரசலூர் | வானவரெட்டி | வரதப்பனூர் | விளம்பார் | வினைதீர்த்தபுரம்
2.THIYAGATHURGAM
ANDIYUR | CHINNAMAMPATTU | SITHALUR | KUDIYANALLUR | KUNNIYUR | MELVIZHI | PERIYAMAMBATTU | PORAIYUR | PRITHIVIMANGALAM | PUKKULAM | SIRUNAGALUR | SIRUVAL | SOMANATHAPURAM | THENNERIKUPPAM | TIMMALAI | THIYAGAI | TORASALUR (VADA) | UDAIYAMAMPATTU | VALAVANDANKUPPAM | VENGAVADI | VILAKKUR | VIRACHOLAPURAM (EAST) | VIRACHOLAPURAM (WEST)
அந்தியூர் | சின்னமாம்பட்டு | சித்தலூர் | குடியநல்லூர் | குன்னியூர் | மேல்விழி | பெரியமாம்பட்டு | பொரையூர் | ப்ரிதிவிமங்கலம் | புக்குளம் | சிறுநாகலூர் | சிறுவல் | சோமநாதபுரம் | தென்னேரிக்குப்பம் | திம்மலை | தியாகை | வடதொரசலூர் | உதயமாம்பட்டு | வாழவந்தாங்குப்பம் | வேங்கவாடி | விளக்கூர் | வீரசோழபுரம் (கிழக்கு) | வீரசோழபுரம் (மேற்கு)
3. NAGALUR
ASAKALATTUR | CHITTATTUR | SITHERI | ERANJI | EYYANUR | GURUPEEDAPURAM | KACHAKUDI | KANANGUR KANDACHIMANGALAM | KEELNARIYAPPANUR | KONGARAYAPALAYAM | KOONDALUR | KOTTAIYUR | KURUR (NORTH) | KURUR (SOUTH) | KOOTHAKUDI | MADAM | MAHARUR | MUDIYANUR | NAGALUR | NINNAIYUR | OGAIYUR.SU | PERUMANGALAM | PORASAKURICHI | SATHANUR | SIRUMANGALAM | UDAIYANACHI | VADAPOONDI | VARANJARAM | VELAKURICHI | VIRUGAVOOR
அசக்களத்தூர் | சிட்டத்தூர் | சித்தேரி | எறஞ்சி | ஈயனூர் | குருபீடபுரம் | காச்சக்குடி | கனங்கூர் | கண்டாச்சிமங்கலம் | கீழ்நாரியப்பனூர் | கொங்கராயபாளையம் | கூ ண்டலூர் | கொட்டையூர் | குரூர் (வடக்கு) | குரூர் (தெற்கு) | கூத்தக்குடி | மடம் | மகரூர் | முடியனூர் | நாகலூர் | நின்னையூர் | ஓகையூர் .s | பெருமங்கலம் | பொரசக்குறிச்சி | சாத்தனூர் | சிறுமங்கலம் | உடையநாச்சி | வடபூண்டி | வரஞ்சரம் | வேளாக்குறிச்சி | விருகாவூர்
4. KALLAKURICHI
EMAPPER | KALLAKURICHI | KARANUR | KEERANUR (THEN) | KUDIRAICHANDAL | MADUR | MAMANANDAL.SU | MATTIGAIKURICHI | NALLATTUR | NEELAMANGALAM | NIRAIMATHI | PERUVANGUR | SADAIYAMPATTU | SIRUVANGUR
ஏமப்பேர் | கள்ளக்குறிச்சி | காரனூர் | தென்கீரனூர் | குதிரைச்சந்தல் | மாடூர் | மாமனந்தல் .க | மட்டிகைக்குறிச்சி | நல்லாத்தூர் | நீலமங்கலம் | நிறைமதி | பெருவங்கூர் | சடையம்பட்டு | சிறுவங்கூர்